Met prachtig, zomers weer steek ook jij, vast snel de BBQ aan! Probeer dit weekend dan gelijk eens wat nieuws; beer bread.
Not Just BBQ’s beer bread is eens iets anders dan het bekende stokbrood, door de combinatie van bier, kruiden, knoflook, tomaat en olijf. De meerdere smaken van Not Just BBQ bieden voor ieder wat wils! Beer bread is voor wie dol is op BBQ-en en wie tijdens een BBQ graag brood eet! Dus, voor iedereen.
Beer bread is simpel, lekker en verrassend. Meng de broodmix met 340 ml bier in een hittebestendige schaal en kneed het brood tot een luchtig geheel. Laat het geheel een uurtje rijzen en daarna kun je de schaal op de BBQ zetten. Doe de deksel van je BBQ dicht en geniet ondertussen een uurtje van een lekker aperitiefje – wel even tussentijds het brood checken, natuurlijk – . Laat het brood even afkoelen en je outdoor dinner kan beginnen!
Ralph de Kok (chef bij Ik BBQ voor jou – RTL 4) is al fan van ons beer bread, gecombineerd met een home made BBQ ossenhaas caparccio salade.
Bekijk zijn recept daarvoor hier.
Geïnspireerd geraakt? Check de Youtube video’s van Ik BBQ voor Jou, waarin de verfijnde producten van Not Just BBQ vaak worden gebruikt!