Smoke Chunks

Voeg natuurlijke rooksmaak toe, direct tussen de kolen voor een subtiele smaakbeleving.

Smoke Chunks

Wil je een subtiele rooksmaak aan je barbecuegerecht? Dan zijn Not Just BBQ Smoke Chunks ideaal. Deze brokken van echt hout voegen volledig natuurlijke aroma’s toe aan je vlees, vis of groenten. En je bepaalt zelf hoe intens je de rooksmaak wenst, door meer of minder chunks tussen je kolen te leggen. Keuze uit vijf rooksmaken: appel, beuk, kers, hickory en whisky. Verpakt in een stijlvolle doos met transparant venster. Maak er een leuke cadeauset van met de Fire Starters en een lekkere rub of marinadesaus.

Blog

Lees hier alles over onze producten.
Recepten boeuf bourguignong stoofgerecht kerst

Boeuf Bourguignon stoofgerecht op de barbecue

Dit langzaam gegaarde stoofgerecht is een klassiek Frans gerecht bomvol smaak. Het is gemaakt van rundvlees gestoofd in rode wijn, verrijkt met spek, uien en champignons. Het is echt zo’n familiestijl ‘opscheppen maar’ stoofpot.   NOT JUST BBQ heeft naast Boeuf Bourguignon nog twee klassieke kruiden- en specerijenmixen ontwikkeld om heerlijke winter stoofgerechten te maken…

Lees meer
Recepten stoofgerecht op barbecue

Winterse hunters stew

WARM OP BIJ DIT WINTERSE HUNTERS STOOFGERECHT | Deze hartige winterse stoofpot vindt zijn oorsprong in het traditionele Poolse gerecht Bigos. Het is gemaakt van verschillende soorten vlees en wild verrijkt met versnipperde verse kool. Of zuurkool als u dat lekker vindt. Buiten koken is niet langer beperkt tot de zomermaanden.   Met NOT JUST…

Lees meer