Fire Herbs

Probeer eens iets anders en strooi kruiden direct in het vuur!

Fire Herbs

Gewend om alleen je gerecht zelf te kruiden? Breng ook eens het vuur op smaak! De vuurkruiden van Not Just BBQ zijn grover dan reguliere kruidenmixen en kunnen direct in het vuur worden gestrooid. De kruiden zullen gaan roken en geven een extra smaakdimensie die diep in het vlees trekt.

Blog

Lees hier alles over onze producten.
Recepten

Kippenbout met Louisiana Cajun rub, gepofte aardappels en gegrilde venkel

Kippenbout, kippenpootjes of een hele kip? Kip kan natuurlijk niet ontbreken van de barbecue, evenals gepofte aardappelen. Gepaard met venkel voor die heerlijke maar subtiele anijssmaak. YOU CAN’T GO WRONG. BE THE MASTER. Ingrediënten 2 kippenbouten 1 venkel 2 grote aardappelen 1 bakje zure room 1 citroen handje bieslook Louisiana Cajun Rub Zout en peper…

Lees meer
Recepten picanha and asparagus

Picanha met chimichurri rub, groene asperges en hasselback aardappels

Picanha, onder Nederlanders ook wel staartstuk genoemd is een heerlijk mals stuk van de rund. Gemarineerd met de Chimichurri rub, gegrilde groene asperges en Hasselback aardappels. You can’t go wrong, be the master! Ingrediënten Stuk picanha van ongeveer 600-700g 300g groene asperges 6 vastkokende aardappels van gemiddelde grootte De Chimichurri Rub De Spicy Chip Shaker…

Lees meer