Fire Herbs

Probeer eens iets anders en strooi kruiden direct in het vuur!

Fire Herbs

Gewend om alleen je gerecht zelf te kruiden? Breng ook eens het vuur op smaak! De vuurkruiden van Not Just BBQ zijn grover dan reguliere kruidenmixen en kunnen direct in het vuur worden gestrooid. De kruiden zullen gaan roken en geven een extra smaakdimensie die diep in het vlees trekt.

Blog

Lees hier alles over onze producten.
Recepten boeuf bourguignong stoofgerecht kerst

Boeuf Bourguignon stoofgerecht op de barbecue

Dit langzaam gegaarde stoofgerecht is een klassiek Frans gerecht bomvol smaak. Het is gemaakt van rundvlees gestoofd in rode wijn, verrijkt met spek, uien en champignons. Het is echt zo’n familiestijl ‘opscheppen maar’ stoofpot.   NOT JUST BBQ heeft naast Boeuf Bourguignon nog twee klassieke kruiden- en specerijenmixen ontwikkeld om heerlijke winter stoofgerechten te maken…

Lees meer
Recepten stoofgerecht op barbecue

Winterse hunters stew

WARM OP BIJ DIT WINTERSE HUNTERS STOOFGERECHT | Deze hartige winterse stoofpot vindt zijn oorsprong in het traditionele Poolse gerecht Bigos. Het is gemaakt van verschillende soorten vlees en wild verrijkt met versnipperde verse kool. Of zuurkool als u dat lekker vindt. Buiten koken is niet langer beperkt tot de zomermaanden.   Met NOT JUST…

Lees meer