Gift Items

Verras vrienden en familie met de heerlijke cadeau artikelen van Not Just BBQ.

Gift Items

Verras vrienden en familie met de heerlijke cadeau artikelen van Not Just BBQ.
gift set fish

!new – Gift Pack Fish

12.99

In deze starterpack vind je alles dat je nodig hebt om een echte grillmaster te worden. De stoere kartonnen doos is gevuld met vier verschillende items om een heerlijke steak of ander vleesgerecht mee te maken op de barbecue. Het bevat een Mediterranean rub, Garlic & Herb shaker, Smoking Wood voor vis en een Fish grinder. Het is een geweldig cadeau voor iedereen die van barbecueën houd of koop er één voor jezelf en ga aan de slag!

!new – Gift Set Sauces

4.99

Geef een smaakvol cadeau met maar liefst drie verrassende barbecue sauzen. NEW, nu met onze nieuwe saus Whisky Pepper. Samen met de vaste favorieten Chili Garlic en Honey Mustard kan iedereen de saus kiezen en zelfs afwisselen. Ideaal voor bij een prachtige steak, maar ook is de Honey Mustard prima is een salade of de Chili Garlic voor stiekeme dip met brood of groenten. Het is een raak cadeau voor iedereen die van barbecueën houd of koop voor jezelf en ga aan de slag!

!New Gift Pack Steak

12.99

In deze starterpack vind je alles dat je nodig hebt om een echte grillmaster te worden. De stoere kartonnen doos is gevuld met vier verschillende items om een heerlijke steak of ander vleesgerecht mee te maken op de barbecue. Het bevat een Texan Steakhouse rub, Smoky BBQ shaker, Smoking Wood voor steak en een BBQ Steak grinder. Het is een geweldig cadeau voor iedereen die van barbecueën houd of koop er één voor jezelf en ga aan de slag!

BBQ Rub Giftset

14.95

Kun je niet kiezen welke rub je het lekkerst vindt? Probeer ze dan alle zes met deze prachtige giftset. De set bevat een klein potje van de Texan Steakhouse, Louisiana Cajun, Mediterranean, Peri Peri, Chimichurri en Caribbean Jerk rub.

BBQ Rub Multi Pack

14.99

Wat is er beter dan één smaakmaker bij de barbecue gebruiken? Juist. Pak de top drie van de meest verrassende kruiden rubs die ons assortiment biedt: Smokehouse BBQ, Texan Steakhouse en Mediterranean. Met dit cadeau scoort de gever zeker!

Gift Store Tin

19.95

Hét perfecte BBQ cadeau! Een groot Not Just BBQ blik gevuld met verschillende BBQ items. Het blik bevat een Texan Steakhouse Rub, Sweet ‘n Sticky Chicken shaker, Smoking Wood spicy en een BBQ Steak grinder. Na gebruik is het lege blik handig om dingen in op te bergen of als accessoire in de keuken.

Blog

Lees hier alles over onze producten.