Mega Marshmallows

Extra grote marshmallows verpakt in een houtskoolzak, hoe leuk is dat!

Mega Marshmallows

Is het houtskool? Nee, het zijn de mega marshmallows van Not Just BBQ! Verpakt in een stoere houtskoolzak. Deze gigantische marshmallows hebben de vorm van een heerlijk zacht kussen. En door ze te roosteren worden ze nóg lekkerder! Met een zacht romige vulling en gekarameliseerde buitenkant. Je roostert ze in de BBQ, openhaard of kampvuur. Allemaal even leuk en lekker! En dankzij de lange houten stokken blijven je vingers ongedeerd.

Mega Marshmallow Zak 500g

5.99

Laat het kind in je los met deze heerlijke extra grote marshmallows. Ze zijn verpakt in een stoere houtskoolzak en super leuk voor kinderen of om cadeau te geven. De zak bevat extra lange houten prikkers om de marshmallows veilig boven het vuur te kunnen houden zonder je vingers te verbranden. Het vuur maakt de marshmallows zacht en romig aan de binnenkant, en krokant en gekarameliseerd aan de buitenkant.

ALLEEN GEBRUIKEN ONDER TOEZICHT VAN EEN VOLWASSENE

S’Mores kit

De s’mores-kit is speciaal ontwikkeld om alles voor Smores in 1 doos te hebben. Smelt de chocolade en de marshmallows boven de BBQ en plaats ze tussen de twee heerlijke, knapperige koekjes. Speciale BBQ-gelegenheid? De s’mores zijn altijd een succes!

XXL BBQ Marshmallows

Ze worden niet groter, deze XXL BBQ-marshmallows zijn ideaal voor de bbq! De stevige, zachte marshmallows karamelliseren boven de bbq en zijn super voor het dessert. Dit is wat kinderen en volwassenen écht blij maakt!

Blog

Lees hier alles over onze producten.
Geen onderdeel van een categorieRecepten

NJBBQ-fans delen hun favoriete NJBBQ-recepten!

Bij Not Just BBQ vinden we het altijd geweldig om te zien wat onze fans maken met onze producten. Via Instagram en Facebook kregen we ontzettend veel leuke berichten van consumenten met daarin hun favoriete gerecht met de NJBBQ producten. Onder het mom van ‘Sharing is Caring’, kunnen wij natuurlijk niet anders dan deze gerechten…

Lees meer
Geen onderdeel van een categorieRecepten

Gegrilde Rib-eye steak met maïskolven met Not Just BBQ kruidenboter en geroosterde aardappelen

BBQ inspiratie nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit recept laten we je zien hoe je onze Not Just BBQ Herb Butter Mix, Spicy Chip shaker, Chili Garlic sauce en Texan Steakhoude Rub kunt gebruiken in één overheerlijk recept. Hou onze website in de gaten voor meer heerlijke bbq recepten!  …

Lees meer