Rubs

Veruit het meest gebruikte product voor de BBQ en essentieel voor een intense smaakbeleving.

Rubs

Een goede rub is essentieel voor een succesvolle barbecue. Deze grove blend van zorgvuldig geselecteerde kruiden en specerijen brengt eenvoudig veel smaak aan een gerecht. Strooi voor het grillen de rub over vlees, vis, groenten of aardappelen en wrijf goed in. Ontdek de zeven verschillende smaken van over de hele wereld.
Recepten

Kippenbout met Louisiana Cajun rub, gepofte aardappels en gegrilde venkel

Kippenbout, kippenpootjes of een hele kip? Kip kan natuurlijk niet ontbreken van de barbecue, evenals gepofte aardappelen. Gepaard met venkel voor die heerlijke maar subtiele anijssmaak. YOU CAN’T GO WRONG. BE THE MASTER. Ingrediënten 2 kippenbouten 1 venkel 2 grote aardappelen 1 bakje zure room 1 citroen handje bieslook Louisiana Cajun Rub Zout en peper…

Lees meer
Recepten picanha and asparagus

Picanha met chimichurri rub, groene asperges en hasselback aardappels

Picanha, onder Nederlanders ook wel staartstuk genoemd is een heerlijk mals stuk van de rund. Gemarineerd met de Chimichurri rub, gegrilde groene asperges en Hasselback aardappels. You can’t go wrong, be the master! Ingrediënten Stuk picanha van ongeveer 600-700g 300g groene asperges 6 vastkokende aardappels van gemiddelde grootte De Chimichurri Rub De Spicy Chip Shaker…

Lees meer