Rubs

Veruit het meest gebruikte product voor de BBQ en essentieel voor een intense smaakbeleving.

Rubs

Een goede rub is essentieel voor een succesvolle barbecue. Deze grove blend van zorgvuldig geselecteerde kruiden en specerijen brengt eenvoudig veel smaak aan een gerecht. Strooi voor het grillen de rub over vlees, vis, groenten of aardappelen en wrijf goed in. Ontdek de elf verschillende smaken van over de hele wereld.
Recepten boeuf bourguignong stoofgerecht kerst

Boeuf Bourguignon stoofgerecht op de barbecue

Dit langzaam gegaarde stoofgerecht is een klassiek Frans gerecht bomvol smaak. Het is gemaakt van rundvlees gestoofd in rode wijn, verrijkt met spek, uien en champignons. Het is echt zo’n familiestijl ‘opscheppen maar’ stoofpot.   NOT JUST BBQ heeft naast Boeuf Bourguignon nog twee klassieke kruiden- en specerijenmixen ontwikkeld om heerlijke winter stoofgerechten te maken…

Lees meer
Recepten stoofgerecht op barbecue

Winterse hunters stew

WARM OP BIJ DIT WINTERSE HUNTERS STOOFGERECHT | Deze hartige winterse stoofpot vindt zijn oorsprong in het traditionele Poolse gerecht Bigos. Het is gemaakt van verschillende soorten vlees en wild verrijkt met versnipperde verse kool. Of zuurkool als u dat lekker vindt. Buiten koken is niet langer beperkt tot de zomermaanden.   Met NOT JUST…

Lees meer