Herbs & Spices

Breng je BBQ gerecht tot leven met de juiste kruiden en specerijen en ervaar zelf hoe je eenvoudig die ultieme BBQ smaak creëert.

Herbs & Spices

Breng je BBQ gerecht tot leven met de juiste kruiden en specerijen en ervaar zelf hoe je eenvoudig die ultieme BBQ smaak creëert.
null

Rubs

Rubs

Veruit het meest gebruikte product voor de BBQ en essentieel voor die intense smaakbeleving.

null

Shakers

Shakers

Een verfijnde blend van kruiden en specerijen in een robuuste shaker.

null

Grinders

Grinders

Voor een perfect gedoseerde toevoeging van vers gemalen kruiden.

null

Chili Seasonings

Chili Seasonings

Geef je gerecht extra pit met gerookte paprika en Afrikaanse pepers.

null

Seasonings

Seasonings

Ga aan de slag met echte BBQ klassiekers, zoals Pulled Pork en Beer Can Chicken.

null

Salt & Pepper

Salt & Pepper

Handzame peper- en zoutmolens, onmisbaar in de (buiten)keuken.

Blog

Lees hier alles over onze producten.
Recepten

Kippenbout met Louisiana Cajun rub, gepofte aardappels en gegrilde venkel

Kippenbout, kippenpootjes of een hele kip? Kip kan natuurlijk niet ontbreken van de barbecue, evenals gepofte aardappelen. Gepaard met venkel voor die heerlijke maar subtiele anijssmaak. YOU CAN’T GO WRONG. BE THE MASTER. Ingrediënten 2 kippenbouten 1 venkel 2 grote aardappelen 1 bakje zure room 1 citroen handje bieslook Louisiana Cajun Rub Zout en peper…

Lees meer
Recepten picanha and asparagus

Picanha met chimichurri rub, groene asperges en hasselback aardappels

Picanha, onder Nederlanders ook wel staartstuk genoemd is een heerlijk mals stuk van de rund. Gemarineerd met de Chimichurri rub, gegrilde groene asperges en Hasselback aardappels. You can’t go wrong, be the master! Ingrediënten Stuk picanha van ongeveer 600-700g 300g groene asperges 6 vastkokende aardappels van gemiddelde grootte De Chimichurri Rub De Spicy Chip Shaker…

Lees meer