Wie zijn wij

Not Just BBQ is hét merk voor BBQ en buiten koken. Dit unieke one stop shopping concept heeft alles in huis voor een geslaagde barbecue. Met een breed assortiment food producten maakt Not Just BBQ buiten koken niet alleen makkelijker, maar vooral nóg lekkerder!

Al onze sauzen, kruiden en specerijenmixen zijn met zorg en aandacht gemaakt en van uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. De producten zijn zo ontwikkeld dat zelfs de meest onervaren kok in een handomdraai heerlijke gerechten kan maken op de barbecue. Zonder concessies te doen in kwaliteit en met voldoende uitdaging voor een doorgewinterde grillmaster.

Onze filosofie

Not Just BBQ is een jong, innovatief en internationaal merk, ontstaan in de keuken van Foodkitchen; een bedrijf dat al sinds 2003 innovatieve food producten ontwikkelt. Ondanks de wereldwijd groeiende barbecuetrend en talloze innovaties op het gebied van barbecues en barbecueaccessoires, ontbrak een sterk assortiment dat barbecueën écht lekker maakt. Het zijn tenslotte de kruiden, specerijen en heerlijke sauzen die alles op smaak brengen.

Wat ons brengt bij onze merknaam, want Not Just BBQ is letterlijk niet alleen voor de barbecue. De producten kunnen gebruikt worden in iedere keuken, binnen én buiten.

Producten

Bij Not Just BBQ vind je alles dat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Van barbecuesauzen en kruidenrubs tot rookhout en marshmallows om te roosteren. Nog even langs de slager of de visboer en je bent klaar! Of barbecue je liever zonder vlees? Al onze kruiden en specerijenmixen zijn vegetarisch. Vanaf nu hoef je nergens meer over na te denken, want met onze enorme diversiteit aan smaken en toepassingen is er voor iedere barbecuestijl een geschikt product.