NieuwsNot Just BBQ nu te zien in Ik BBQ Voor Jou

Not Just BBQ is vanaf nu te zien in het populaire RTL4 programma Ik BBQ Voor Jou. BBQ koning Ralph de Kok laat je in dit programma zien hoe je de producten van Not Just BBQ gebruikt en gaat onder andere aan de slag met rubs, barbecuesauzen en marshmallows.Zo maakt hij heerlijke flamkuchen met verse tonijn en Ginger Wasabi saus, roostert hij marshmallows boven open vuur en maakt hij een gevulde kalkoen met Beer Can Chicken rub.

In iedere aflevering krijgt een BBQ liefhebber de kans om een heerlijke, culinaire barbecue te bereiden voor een persoon die het in zijn of haar ogen verdient. Of strijden twee teams tegen elkaar in een ware BBQ Cook Off, waarbij de kandidaten met vooraf onbekende ingrediënten een heerlijk BBQ gerecht moeten maken. Met behulp van de producten van Not Just BBQ wordt alles perfect op smaak gebracht en wordt het voor de kandidaten nóg makkelijker om iets unieks op tafel te zetten.

Ik BBQ Voor Jou is vanaf 6 januari iedere zaterdagmiddag om 17:00 te zien op RTL4 met de wintereditie. Kijk hier alle afleveringen terug of bekijk de receptenvideo’s. Bekijk onze blog voor nog meer recepten en inspiratie.

Ook aan de slag gaan met Not Just BBQ? Check onze store locator voor alle verkooppunten!

 

Afleveringen terug kijken.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment