Deze week luidt de herfst zich aan en dat vraagt om iets meer hitte. Vind je ook niet? Ons Not Just BBQ team maakten deze Jalapeño pepers gevuld met roomkaas, kruiden en lekker wat spek eromheen. We beloven je, die poppen zó van je bord. Dus maak er lekker veel.
TAG #notjustbbq in je social media. Dan delen wij het met onze fans. En vergeet niet ons YouTube kanaal te bekijken EN abonneren. Je vindt ons ook op Instagram, Facebook en Pinterest.
YOU CAN’T GO WRONG. BE THE MASTER.
Ingrediënten
- Veel groene en rode pepers
- Roomkaas
- Geraspte kaas
- Ontbijtspek
- Not Just BBQ Louisiana Cajun rub
- Not Just BBQ Chipotle Chilli rub
- Not Just BBQ Black Pepper
- Not Just BBQ Salt
Benodigdheden
- Kamado of #weber barbecue
- Kolen, Not Just BBQ Firestarters, etc. voor gereedmaken van je BBQ
- Snijplank
- Scherp mes
- Barbecue tang
- Schaaltje om de vulling te roeren
- Lepeltje
Bereidingswijze
>> Bekijk HIER ons step-by-step how-to video recept <<![]()
Snelle recept stappen:
1. Prepareer je barbecue met deksel, voor indirecte hitte. Minimale temperatuur 110 graden C. De firestarters kunnen je helpen met je vuur.
2. Snijd de pepers doormidden en verwijder de zaden en zaadlijsten.
3. Meng de roomkaas met de geraspte kaas en de Louisiana Cajun rub seasoning kruiden. Die zijn pittig zoet.
4. Vul elke halve peper met een flinke theelepel van de kaasmix
5. Snij de ontbijtspek doormidden en wikkel een halve plak om de gevulde peper.
6. Strooi Chipotle Chilli rub over de spek. Let op want dit is best spicy.
7. Gaar de pepers zo’n 15 minuten tot de spek goudbruin is, de kaas gesmolten en de jalapeño pepers iets zachter.
8. Smeer de pepers de laatste paar minuten in met een beetje barbecue saus. Laat ze iets afkoelen voordat je ze serveert.
You can’t go wrong, be the master!
Enjoy autumn!