In dit recept laten we je zien hoe je onze Not Just BBQ Herb Butter Mix, Spicy Chip shaker, Chili Garlic sauce en Texan Steakhouse Rub kunt gebruiken in één overheerlijk recept.
Hou onze website in de gaten voor meer heerlijke bbq recepten!
Ingrediënten:
4 maïskolven
NJBBQ Herb Butter Mix
100g ongezouten roomboter
Olijfolie
1kg aardappelen met schil, in partjes gesneden
NJBBQ Spicy Chip shaker
NJBBQ Chili Garlic Sauce
4 Rib-eye steaks
NJBBQ Texan Steakhouse Rub seasoning
Aluminiumfolie en een aluminium ovenschaal
Methode: direct
Temperatuur: 190-210 ° C
Deksel: open / dicht
Bereidingswijze
- Voeg een eetlepel Not Just BBQ Herb Butter Mix toe aan 100 gram ongezouten roomboter. Roer goed door en laat de smaken een paar minuten intrekken voor het serveren. Je kunt de kruidenboter van te voren maken en in de koelkast bewaren tot gebruik.
- Ontdoe de maiskolf van het loof en spoel schoon. Leg de maiskolf op een stuk aluminiumfolie en verdeel hierover een paar flinke klonten kruidenboter. Breng op smaak met peper en zout. Vouw de folie om de kolf en zet de BBQ aan op ongeveer 180 graden, leg de maiskolven op de indirecte kant van de BBQ en grill voor ongeveer 30 minuten.
- Vet de aluminium ovenschaal in met een scheut olijfolie en leg deze op een hete grill en laat de aardappelen 20-30 minuten roosteren tot ze goudbruin zijn.
- Bestrooi de Rib-eye-biefstukken met de Not Just BBQ Texan Steakhouse Rub en wrijf de biefstukken in met de rub. Leg de Rib-eye biefstukken 7-9 minuten op de grill, voor een medium-rare steak.
- Kruid de aardappelen terwijl ze nog heet zijn met de NJBBQ Spicy Chip Shaker. Serveer met de NJBBQ Chili Garlic saus.