Ga je dit gerecht bereiden? Laat ons weten hoe het eindresultaat was! TAG #notjustbbq in je social media en we delen het met alle bbq-fans. Je kunt ons ook vinden op Instagram, Facebook en Pinterest.
YOU CAN’T GO WRONG. BE THE MASTER.
Ingrediënten
- 200 g geraspte kaas
- Gerookt spek
- Leftovers van je vorige barbecue avontuur 😉 zoals pulled beef, gehakt of varkensfilet in stukjes.
- Groene peper
- Kleine tomaatjes
- Bosui in ringetjes
- Crème fraîche
- Not Just BBQ Tortilla Chips
- Not Just BBQ Chipotle Chilli Rub
- Not Just BBQ Chilli Challenge
Benodigheden
- Kamado barbecue
- Kolen, Not Just BBQ Firestarters
- Snijplank
- Gietijzeren grillpan
Bereiding
>> Bekijk HIER ons step-by-step how-to video recept <<
Snelle recept stappen:
1. Verwarm de grill voor indirect grillen op 175 graden.
2. Snijdt de spek, groene peper, tomaatjes en bosui klein.
3. Beboter eventueel de grillpan in en strooi een laagje tortilla’s in de pan.
4. Strooi er tomaat, peper, bosui, kaas en beetje (voorzichtig want spicy!) Chilli Rub over.
5. Herhaal dit nog één of tweemaal en eindig met een royale laag kaas.
6. Zet de grillpan op het rooster en laat 15 minuten verwarmen.
7. Maak een snelle guacamole van geprakte avocado met Chilli Rub kruiden.
8. Haal de pan van het rooster en voeg een grote klodder avocado en roomkaas op de tortilla’s.
Klaar! Serveer direct lekker warm, gewoon lekker met je vingers eten!
Voor extra spice, druppel een beetje van één van de 5 chilli saus smaken uit de HOT Chilli Challenge over de nacho’s.
YOU CAN’T GO WRONG. BE THE MASTER.
Resultaat loaded nacho’s op de BBQ
Meer snacks van de barbecue? Bekijk onze andere recepten: