NIEUWJAAR WINTER BBQ TIP | S’mores dip, waarschuwing dit is zoooo lekker, makkelijk en zal je goed opwarmen op oudejaarsavond. Dus haal die Big BBQ Marshmallows in huis! Als cadeau in een cadeauverpakking of in XXL zakken. Het is een perfect dessert na je barbecuesessie, dus gebruik je barbecue nu hij nog warmte heeft zonder dat je hem opnieuw moet opstoken. Want deze S’mores dip is klaar in 15 minuten.
Zo maak je S’mores dip.
Ga je dit gerecht maken? Laat ons weten hoe het eindresultaat was! TAG #notjustbbq in je social media. Dan delen wij het met barbecue fans. En vergeet niet ons YouTube kanaal te bekijken EN abonneren. Je vindt ons ook op Instagram, Facebook en Pinterest.
YOU CAN’T GO WRONG. BE THE MASTER.
Ingrediënten
- Not Just BBQ XL bag BBQ marshmallow
- Not Just BBQ giftpack in een tube BBQ marshmallow
- dipkoekjes naar keuze, zoals Oreo’s of chocoladesticks
Benodigdheden
- Kamado barbecue (wij hadden dit keer de Monolith Junior)
- Kolen
- Gietijzeren bakpan
Bereidingswijze
>> Bekijk HIER ons step-by-step how-to video recept <<
Snelle recept stappen:
1. Onze barbecue had nog steeds warmte, ongeveer 220 graden Celcius.
2. Bereid je kamado voor op indirecte hitte.
3. Verdeel de marshmallows over de pan, zet ze rechtop voor een mooi effect. De pan mag ondiep zijn, maar wees voorzichtig want de marshmallows zullen groeien!
4. Plaats de pan op het rooster en sluit het deksel. Blijf erbij want het kan snel bakken.
5. Zodra je de juiste smelt bereikt, haal de pan van de grill, serveer onmiddellijk met de dip koekjes.
Gelukkig nieuwjaar! Je kunt niet fout gaan, wees de meester!