Voor de tweede keer slaan Not Just BBQ en BBQ Street de handen ineen om voor veel BBQ-inspiratie te zorgen! Vanaf 1 mei begint een nieuw seizoen van het smakelijke BBQ Street op 24Kitchen. Wil jij ook compleet geïnspireerd het BBQ-seizoen in? Kijk dan iedere werkdag om 17:30 naar BBQ Street!

bbq-street-banner-1920_500-week-2

Nu de dagen langer en warmer worden begint de BBQ-behoefte weer te kriebelen. We kunnen niet wachten om weer ieder weekend mensen uit te nodigen en ze te verwennen met zelfgemaakte kunstwerken van de grill. Tot ’s avonds laat uitbuiken onder het genot van goed gezelschap, lekker weer en gezelligheid.

Klinkt goed he? Maar het klinkt nog beter als je vol inspiratie bent voor heerlijke gerechten die je kan gaan maken! Gelukkig kan je straks compleet voorbereid het BBQ-seizoen in met nieuwe afleveringen van BBQ Street! In dit programma gaat een team van bekende en ervaren grillmasters aan de slag om de kijker helemaal voor te bereiden en te inspireren voor het aanstaande BBQ-seizoen. Zo kun je je receptenboekje eens goed aanvullen!

De chefs en gerechten zijn niet de enige sterren in deze show. De producten van Not Just BBQ staan in de spotlight! Onze rubs, seasonings, sauzen en meer worden gebruikt om de gerechten écht af te maken en het de ware BBQ-feeling te geven. Hieronder zie je welke producten er allemaal gebruikt zijn in de recepten!

Recepten

Alle recepten zijn te lezen op de site van BBQ Street. Wat dacht je van een heerlijke Piedmont-Lexington style pulled pork gemaakt door Jord Althuizen? Of misschien heb je liever een onglet op z’n Italiaans, gemaakt door Peter de Clercq. Staat het water je al in de mond? Dat snappen we! Natuurlijk wil je meteen aan de slag om deze verrukkelijke gerechten te gaan maken! Klik hieronder om naar alle recepten van BBQ Street te gaan. De recepten verschillen qua moeilijkheidsgraad zodat iedereen familie, vrienden en geliefden kan verbazen met smakelijke recepten, of je nou voor de eerste keer een barbecue aansteekt of wekelijks staat te grillen! Succes en we weten zeker dat het zal smaken!

Afleveringen

Kijk je liever eerst hoe de echte professionals het aanpakken? Dat snappen we ook al te goed, learn from the best! Hieronder kun je alle afleveringen van BBQ Street online terugkijken. Zie hoe het team bestaand uit BBQ-goeroes Jord Althuizen, Harm-Jan Bloem, Peter de Clercq, Ralph de Kok en Jeanette Rijnbeek met al hun ervaring de lekkerste gerechten van de grill af toveren. Klik hieronder om naar alle afleveringen van BBQ Street te gaan.