Beer Mustard

Ervaar heerlijke mosterds met het frisse van een ijskoud biertje!

Beer Mustard

Probeer de geweldige range bier mosterd van Not Just BBQ. De mosterds zijn gemaakt van gebrouwen gerstemout dat overblijft na het brouwen van bier. Gecombineerd met mosterdzaden van hoge kwaliteit en specerijen zorgt dit voor een buitengewone smaakervaring. Gebruik de smaakmaker om pulled pork en spare ribs mee te marineren, voor het op smaak brengen van burgers en dressings of om te dippen.

Beer Mustard Orange

3.49

Deze heerlijke mosterd heeft het frisse van een ijskoud biertje, doordat deze gemaakt is met gebrouwen gerstmout dat overblijft na het brouwen van bier. De toevoeging van natuurlijk sinaasappelextract maakt deze mosterd een echte winnaar. Zijn milde karakter zorgt dat deze mosterd perfect past bij lichte vleessoorten, zoals kip en varkensvlees. Maar het smaakt ook heerlijk bij vis en zeevruchten.

Beer Mustard Smoked

3.49

Heb je wel eens gerookte mosterd geprobeerd? Dit is je kans! De Beer Mustard Smoked van Not Just BBQ is gemaakt van gebrouwen gerstemout dat overblijft na het brouwen van bier, gecombineerd met natuurlijke rook aroma’s. De mosterd geeft je direct de intense smaakbeleving van een rokerige barbecue.

Blog

Lees hier alles over onze producten.