Smoking Trays

Probeer de geweldige combinatie van rookhout met gedroogde kruiden en specerijen voor de ultieme rookervaring.

Smoking Trays

Het rookhout van Not Just BBQ maakt roken op de BBQ super makkelijk en leuk. De aluminium trays zijn gevuld met beukenhout, kruiden en specerijen en kunnen direct tussen de kolen worden geplaatst. De hitte zorgt ervoor dat de heerlijke aroma´s vrij komen en geven je gerecht een subtiele rooksmaak. De trays zijn voor eenmalig gebruik en er is een specifieke variant voor verschillende BBQ gerechten. Geschikt voor houtskool- en gasbarbecues.

Cedar wood smoking shelf

Dit rookrooster is de perfecte manier om eenvoudig een stuk vlees of vis te roken. Plaats het stuk vlees of vis op het bord dat gedrenkt is in water en het roken kan beginnen! Het rookbord is gemaakt van 100% cederhout en wordt geproduceerd in Canada.

Smoking Tray Fish 70g

3.49

Geef je visgerechten eenvoudig een authentieke rooksmaak met deze heerlijke mix van rookhout, kruiden en specerijen. Roken is een techniek die wordt gebruikt om vlees, vis en groenten een intense smaak te geven. Dankzij de toevoeging van mosterd, laurier en knoflook is dit de perfecte match voor alle visgerechten van de barbecue.

Het rookhout is verpakt in een aluminium tray die je direct tussen de hete kolen plaatst. Het product is daarom super eenvoudig in gebruik en geschikt voor iedereen die voor het eerst aan de slag gaat met roken. De trays zijn voor eenmalig gebruik en geschikt voor houtskool- en gasbarbecues.

DE INHOUD VAN DE TRAY IS NIET GESCHIKT VOOR CONSUMPTIE. NIET BINNEN GEBRUIKEN.

Smoking Tray Mediterranean 70g

3.49

Geef je barbecuegerechten eenvoudig een authentieke rooksmaak met deze heerlijke mix van rookhout, kruiden en specerijen. Roken is een techniek die wordt gebruikt om vlees, vis en groenten een intense smaak te geven. Dankzij de toevoeging van koriander, tijm, mosterd en tomaat is deze Mediterrane smaakvariant heerlijk bij alle soorten vlees, vis en groenten.

Het rookhout is verpakt in een aluminium tray die je direct tussen de hete kolen plaatst. Het product is daarom super eenvoudig in gebruik en geschikt voor iedereen die voor het eerst aan de slag gaat met roken. De trays zijn voor eenmalig gebruik en geschikt voor houtskool- en gasbarbecues.

DE INHOUD VAN DE TRAY IS NIET GESCHIKT VOOR CONSUMPTIE. NIET BINNEN GEBRUIKEN.

Smoking Tray Spicy 70g

3.49

Geef je barbecuegerechten eenvoudig een authentieke rooksmaak met deze heerlijke mix van rookhout, kruiden en specerijen. Roken is een techniek die wordt gebruikt om vlees, vis en groenten een intense smaak te geven. Dankzij de toevoeging van paprika en jeneverbessen geeft deze variant daarnaast ook een licht pittige smaak af. Heerlijk bij alle soorten vlees, vis en groenten.

Het rookhout is verpakt in een aluminium tray die je direct tussen de hete kolen plaatst. Het product is daarom super eenvoudig in gebruik en geschikt voor iedereen die voor het eerst aan de slag gaat met roken. De trays zijn voor eenmalig gebruik en geschikt voor houtskool- en gasbarbecues.

DE INHOUD VAN DE TRAY IS NIET GESCHIKT VOOR CONSUMPTIE. NIET BINNEN GEBRUIKEN.

Smoking Tray Steak 70g

3.49

Geef je steak eenvoudig een authentieke rooksmaak met deze heerlijke mix van rookhout, kruiden en specerijen. Roken is een techniek die wordt gebruikt om vlees, vis en groenten een intense smaak te geven. Dankzij de toevoeging van tijm, mosterd en paprika is dit de perfecte match voor steak en andere vleesgerechten.

Het rookhout is verpakt in een aluminium tray die je direct tussen de hete kolen plaatst. Het product is daarom super eenvoudig in gebruik en geschikt voor iedereen die voor het eerst aan de slag gaat met roken. De trays zijn voor eenmalig gebruik en geschikt voor houtskool- en gasbarbecues.

DE INHOUD VAN DE TRAY IS NIET GESCHIKT VOOR CONSUMPTIE. NIET BINNEN GEBRUIKEN.

Blog

Lees hier alles over onze producten.