Chili Seasonings

Intensiveer die heerlijk rokerige barbecuesmaak met de chili mixen van Not Just BBQ.

Chili Seasonings

Met de chili mixen van Not Just BBQ helpen we je om een diepe en rokerige smaak te geven aan al je barbecuegerechten. Met ingrediënten als gerookte paprika en gerookte chili zijn deze kruidenmixen de eerste keus voor een exceptionele barbecue ervaring.

Chipotle Chili

3.99

Een sterke kruidenmix op basis van de Mexicaanse Chipotle-paprika. Maakt gerechten heerlijk pittig. Dit product bevat geen kleur- en smaakstoffen en is daarom puur en krachtig van smaak!

Ghost Chili

3.99

Een extra scherpe, geurige kruidenmix op basis van de ‘Ghost Chilli’. Erkend als de heetste peper in de wereld. Dit product bevat geen kleur- en smaakstoffen en is daarom puur en krachtig van smaak!

Salt tortilla chips

3.99

Tortillachips zijn al jaren populair: de zoute, maar milde smaak van deze tortilla fiches zijn favoriet bij iedereen. Een zeer puur product: maïs, zonnebloemolie en zout.
Simpel, maar heerlijk! Deze chips zijn verkrijgbaar in een grote XXL-tas van maximaal 450 gram! Geweldig om te delen met het hele gezin!

Smoked African Paprika

3.99

Een veelzijdige en uitgesproken combinatie van gerookte paprika, knoflook en zeezout. Deze kruidenmix kan voor veel verschillende gerechten worden gebruikt. Het is heerlijk om te gebruiken als een rub op steak, varkensvlees, kip, groenten of aardappelen. Maar de kruidenmix kan ook worden gebruikt in marinades, stoofpotten of zelfs paella. De kruidenmix is verpakt in een glazen pot met makkelijke wijde opening.

Smoked Rainbow Chili

3.99

Een levendige mix van chili en groene kruiden als koriander, basilicum en oregano. Deze kruidenmix kan voor veel verschillende gerechten worden gebruikt. Het is heerlijk om te gebruiken als een rub op steak, varkensvlees, kip, fish, groenten of aardappelen. Maar de kruidenmix kan ook worden gebruikt in marinades of stoofpotten. De kruidenmix is verpakt in een glazen pot met makkelijke wijde opening.

Blog

Lees hier alles over onze producten.